Sprogimas

Paminėtas Mažeikių rajono neįgaliųjų centro veiklos 20-metis

Gruodžio 3-ioji – Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena. Kaip ir kasmet, Mažeikių rajono neįgaliųjų centro bendruomenė susirenka drauge paminėti šią datą. Tačiau šie metai išskirtiniai – centras švenčia savo veiklos 20 – ąjį jubiliejų, todėl, gruodžio 2 d. vykusios šventės metu, buvo minimos net dvi progos.

Vienija apie 400 neįgaliųjų

Renginio pradžioje žodį tarė Mažeikių rajono neįgaliųjų centro direktorė Audronė Šimkuvienė. Ji prisiminė, kad įstaigos įsikūrimo kelias buvęs sunkus, tačiau džiaugiasi, kad šiuo metu centras yra tarsi antrieji namai, kuriuose jauku ir gera. O juose pagalbą gauna išties įspūdingas skaičius žmonių – centras vienija apie 400 rajono gyventojų, turinčių įvairių negalių. Mažeikių rajono neįgaliųjų centras – nevyriausybinė organizacija, kuri gyvuoja projektinės veiklos dėka. A. Šimkuvienė džiaugėsi, kad dėl įgyvendinamų projektų, centras gali gyvuoti ir teikti kokybiškas paslaugas neįgaliesiems, jų artimiesiems.  

Sveikino susirinkę svečiai

Mažeikių rajono neįgaliųjų centro bendruomenę sveikino Savivaldybės mero pavaduotojai Sigutė Bernotienė ir Paulius Auryla. Sveikinimo žodžius tarė ir Savivaldybės tarybos Sveikatos priežiūros ir socialinių reikalų komiteto pirmininkė Reda Šiaulienė, Mažeikių seniūnas Šarūnas Armonas bei kiti svečiai. Renginio metu taip pat buvo pasveikinti centro lankytojai, kurie šiemet minėjo savo amžiaus jubiliejus. A. Šimkuvienė, taip pat padėkojo visiems centro darbuotojams, kurie savo atsidavimu ir rūpesčiu prisideda prie įstaigos lankytojų gyvenimo gerovės.

Smagi muzika ir vaišės

Renginio metu ne tik skambėjo padėkos, sveikinimo žodžiai, bet ir smagi muzika. Tirkšlių kultūros centro kolektyvų atliekamos dainos sukūrė šventinę nuotaiką ir pakvietė visus susirinkusius ne tik drauge dainuoti, bet ir šokti. Renginio dalyviai taip pat buvo pakviesti praleisti laiką drauge, prisėsti prie bendro stalo ir paragauti, centro bendruomenės ruoštų vaišių.

Autorės nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode