Sprogimas

Skonių varžytuvės, mėgaujantis amerikietiškais skanėstais

skoniaiTikriems įvairiausių saldumynų mėgėjams Jungtinės Amerikos Valstijos, be jokios abejonės, yra tikra svajonių šalis. Būtent JAV galima rasti įvairiausių skonių saldžius bei rūgščius skanumynus, kurių kartą paragavus, prisiekusiu gerbėju tampama visam gyvenimui. Vieni iš tokių saldumynų yra ir amerikietiški sausainiai POPTARTS (S’MORES), zefyrinis kremas MARSHMALLOW FLUFF bei kramtomi saldainiai LEMONHEAD, su kuriais šiandien ir susipažinsime.

Sausainiai POPTARTS (S’MORES) – itin mėgiamas amerikiečių užkandis

Jeigu norite akimirkai pasijausti amerikiečiu, galite tiesiog pasimėgauti jų mėgiamiausiu užkandžiu, t. y., sausainiais, žinomais POPTARTS (S’MORES) pavadinimu. Šiuos sausainius amerikiečiai valgo dvejopai. Vieni juos valgo iš karto, o kiti prieš valgydami juos pasišildo mikrobangų krosnelėje, orkaitėje ar kt. įrenginyje. Pašildyti sausainiai su saldžiu zefyrų ir šokolado, braškių ir kitu įdaru bei nepakartojamo skonio glaistu išorinėje pusėje tampa dar išraiškingesnio skonio. Mes, savo ruožtu, rekomenduojama paragauti šių sausainių abiem įvardytais būdais. Galime pažadėti, kad jų skoniu liksite sužavėti ir kad šis skanėstas tikrai pateks į Jūsų mėgiamiausių saldumynų sąrašą.

Minkštutis ir „purus“ zefyrinis kremas MARSHMALLOW FLUFF – ir sumuštiniams, ir kepiniams

Be dirbtinių konservantų, panaudojant kokybiškus ingredientus, plakimo proceso metu „gimsta“ tobulas kremas, žinomas MARSHMALLOW FLUFF pavadinimu. Tradicinių zefyrų, braškių ir kitų skonių zefyrinis kremas puikiai tinka saldžių sumuštinių gerbėjams. Šis kremas taip pat plačiai naudojamas, kepant įvairiausius tortus, pyragus ar burnoje tirpstančias bandeles. Šį universalų zefyrinį kremą bei kitus aptartus amerikietiškus skanėstus rasite, sekdami šią nuorodą: https://candypop.lt/k/jav-saldumynai/. 

Kramtomi saldainiai LEMONHEAD – rūgščių skonių gerbėjams

Amerikiečiai mėgsta ne tik saldžius, bet ir rūgščius skanėstus. Vienas iš tokių skanėstų yra ir kramtomi saldainiai LEMONHEAD. Kietu saldžiarūgščiu apvalkalu pasižymintys saldainiai yra gaminami iš natūralių citrinos sulčių. Nors kramtomieji saldainiai atrodo mažyčiai, neapsigaukite, nes jie tikrai „galingi“ ir suteikiantys „aštrių“, gaivinančių potyrių jais besimėgaujantiems žmonėms. Pažymėtina, kad per didelis šių saldžiai rūgščių saldainiukų kiekis gali turėti įtakos vaikų aktyvumui bei dėmesio sutelkimui, todėl vaikams jais tikrai derėtų mėgautis saikingai.

23-179

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode